Danska Noma rankades som va¨rldens ba¨sta restaurang i fyra a°r. Sommaren 2015 petades de fra°n tronen. Då utmanade kocken Rene´ Redzepi hela sin ide´ om vad en perfekt matupplevelse a¨r.
”Två timmars hårt minglande är äntligen över. Den 500 platser stora, Harry Potter-aktiga, medeltida Guildhall i hjärtat av London är fylld till brädden. Murvlar, pr-nissar, kostymklädda sponsorrepresentanter och en rejäl dos av världens just nu mest omtalade kockar fipplar med mobilerna så att wifi-nätverket bågnar. Upp på scen stegar det varje år alltmer välmående presentatörsproffset Mark Durden-Smith för att avslöja fördelningen av The World’s 50 Best Restaurant-priserna.”
DET JÄSER PÅ NOMA I KÖPENHAMN är ett reportage som ursprungligen publicerades i Icon, vinternumret 2015/2016.
Per Styregård är mat- och dryckesjournalist, moderator och föreläsare. Han är krönikör i Dagens Industri, framträder regelbundet på SVT Gomorron Sverige, driver den gastronomiska debattscenen Skafferiet på Berns och arbetar med frågor kring mat och samhällsutmaningar på den öppna innovationsplattformen Openlab i Stockholm.
Storytel Dox återutger god journalistik i bokform. Artiklar, intervjuer, grävande reportage – som ljudböcker, e-böcker och i tryckt format.
ArbetstitelDet jäser på Noma i Ko¨penhamn
Standardpris129.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHäftad
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor21
Publiceringsdatum2017-06-02 00:00:00
FörfattarePer Styregård
Kort Beskrivning
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode21