Livsmedelsbranschens arbetsmiljö beskriver vanliga risker i branschen och ger vägledning om hur riskerna kan undersökas, riskbedömas, förebyggas och hanteras med ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Boken ger även information om lagar och regler för arbetsmiljön och hur arbetsplatsen kan skapa en bra säkerhetskultur.
Målgruppen är chefer, skydds- och arbetsmiljöombud och andra arbetstagare. Boken kan användas vid utbildningar eller som en guide i vardagen. Syftet är att öka kunskapen och förbättra arbetsmiljön för alla i livsmedelsbranschen.
Livsmedelsbranschens arbetsmiljö kompletterar Prevents generella arbetsmiljömaterial i serien BAM - Bättre arbetsmiljö.
ArbetstitelLivsmedelsbranschens arbetsmiljö
Standardpris229.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHäftad
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor67
Publiceringsdatum2022-04-05 00:00:00
FörfattarePrevent Arbetsmiljöisamverkan
Kort Beskrivning
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode21