Stora boken om fermentering : fakta och 75 recept med jäst, mögel och bakterierJenny Neikell 360 kr Mer infoKöp
Vinter hos Wood : en kokbok från höstmörkrets inträde till vårljusets återkomstSofia Wood 340 kr Mer infoKöp
Brynt smör : en kokbok om ett av mathistoriens mest delikata misstagJulia Tuvesson 320 kr Mer infoKöp
Grönare middagar : Dietistens val - gott, nyttigt och enkeltCaroline Wilbois & Johanna Andersson 320 kr Mer infoKöp
Taylor och Surtanten : odla grönsaker och fyll ditt skafferiJenny Neikell & John Taylor 340 kr Mer infoKöp
Tryffelfeber : bland matnördar, maffia och miljardärerSteven Ekholm & Christina Wedén 350 kr Mer infoKöp
Green kitchen : quick & slow : vegetariska recept för snabb vardagsmat och långsamma helgmiddagarDavid Frenkiel & Luise Vindahl 340 kr Mer infoKöp
Fermentera: Kokboken : Surtantens 50 bästa recept - från burk till tallrikJenny Neikell 360 kr Mer infoKöp