Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott överbord och istället börja äta mer senapspulver, aladåb och gamla matrester som fått stå för länge i kylen?
I YouTube-serien Basses Rätt i Skafferiet utforskar antikocken Basse matlagningskonstens djupaste avgrunder. Här tillagas rätter som mer ser ut att höra hemma i komposthögen än på tallriken och som en handfull modiga frivilliga får provsmaka till tittarnas stora nöje.
Nu kan du äntligen laga alla dessa rätter hemma! I den här kokboken har Basse samlat alla recept från serien samt över 20 helt nya. Dessutom erbjuds en djupdykning i ordvitsandets konst, historian bakom Basses Rätt i Skafferiet, berättelsen om senapspulvrets ursprung - och mycket mer!
ArbetstitelBasses Rätt i Skafferiet : Basses Rätt i Skafferiet
Standardpris249.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypHäftad
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor212
Publiceringsdatum2016-11-02 00:00:00
FörfattareSebasthian WilnerzonThörn
Kort Beskrivning
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode22