Ät bättre - ät efter årstid
Varför ska man äta efter årstid? Frukt och grönsaker smakar bäst och innehåller mest näring när de nyss har skördats. Det kan också vara billigare att välja den mat som är i säsong. Till sist är det bra för miljön att välja mat som inte har åkt långt för att hamna på tallriken.
Här finns recept på huvudrätter, tillbehör och desserter som passar för olika årstider.
Du får läsa om personer som jobbar med mat på olika sätt. Alla berättar de om hur du kan välja mat som är bra för både människan och miljön.
Upptäck hur enkelt, roligt och framför allt gott det är att äta efter årstid!
ArbetstitelÄta efter årstid
Standardpris279.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor103
Publiceringsdatum2014-03-17 00:00:00
FörfattareSusanne Viborg & Pia Hammar
Kort BeskrivningEn tankeväckande bok som hjälper dig att välja mat efter säsong för miljön, den goda smaken och plånbokens skull. Det är också en inspirerande kokbok med vackra bilder och ett trettiotal recept indelade efter de fyra årstiderna och utvalda efter de råvaror som är i säsong.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode21