Äntligen: uppföljaren till Smaker från Saltå Kvarn. Lika vacker, inspirerande och fullmatad med recept.
Boken är indelad i Vår, Sommar, Höst och Vinter. Recepten följer årstidernas smaker och utbud och har Saltå Kvarns ekologiska produkter som grund. Laga och avnjut kokoscheesecake med mangosås på våren, parmalindade kycklingspett med primörsallad på sommaren, skogsbröd på hösten och köttgryta med bönor och äppelcouscous på vintern.
Cirka 200 recept med spännande smakkombinationer, hälsosamma ingredienser, sötsaker och mycket annat. Kort och gott en omfångsrik kokbok som faller såväl vegetarian som köttälskare på läppen.
Innehåller en lång rad brödrecept från Saltå Kvarns bagarmästare Manfred Enoksson
Åsa Swanberg är kokboksförfattare. Malou Holm är grafisk formgivare. Deras samarbete har resulterat i flera framgångrika kokböcker, förutom Smaker från Saltå Kvarn, även Mat att äta minst en gång i livet, Singel i Köket, Tjejmiddag m.fl. Wolfgang Kleinschmidt är en av Sveriges skickligaste matfotografer.
ArbetstitelÅret runt med Saltå kvarn
Standardpris279.00
Illustrerad Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder IsContractProduct Inlaga
Sidor175
Publiceringsdatum2011-09-01 00:00:00
FörfattareÅsa Swanberg
Kort BeskrivningÄntligen: uppföljaren till Smaker från Saltå Kvarn. Lika vacker, inspirerande och fullmatad med recept.
Boken är indelad i Vår, Sommar, Höst och Vinter. Recepten följer årstidernas smaker och utbud och har Saltå Kvarns ekologiska produkter som grund. Laga och avnjut kokoscheesecake med mangosås på våren, parmalindade kycklingspett med primörsallad på sommaren, skogsbröd
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct SeriesTitle
erpOwnsPrice BokinfoStatusCode30